Saturday, January 17, 2009

Minuga võib ka nii minna..

Ammu selgeks tehtud fakt, et väiksena ma tüdrukutega ei mänginud ja nüüd on ka protsentuaalselt tavalisest suurem osa mu headest sõpradest mehed.
Mitte et see halb oleks.. Lihtsalt.. Leidsin netist sellise huvitava kirjatüki (oleks vist aega tagajärgedele mõtlema hakata :P):

Elu meeste kollektiivis

Esimene kuu
Teeere! Täielik õudus – ümberringi ainult mehed! Mina olen üksi, aga neid on kümme (ja nende hulgas täitsa sümpaatseid)! Hulluks minna: seelikut parem mitte kanda (niisama hästi võiks paljalt tulla), kelleltki mitte midagi paluda (muidu on veel tund aega hiljem sinu ümber õiendav meestekari), pissile minna ei saa (WC justkui papist, ukse taga seisavad alatasa suitsetavad kaastöötajad (just need kõige kenamad).
Kõik töötavad pingeliselt: jõllitavad oma monitore nagu hullud peast. Sõbrannaga jutustada ei saa, kõik mehed räägivad telefoniga max 5 minutit ja ainult tööasjadest. Sukasait ei ole üldse teema ja Jennifer Lopezist ei saa lobiseda.
Hulluks minna!

Teine kuu
Pole viga. Pissil saab käia naabrite juures (neil on eraldi naiste WC), sukasaiti on võimalik külastada, kui kivistunud näoga monitori jõllitada. Jennifer Lopez ei ole siin tegija, ruulib hoopis keegi Anita Blond.
Kõik jutud käivad siin talvekummide, mootoriõlide ja arvutimälude ümber, minu Peugeot 206 tekitab kolleegides vihkavate pilkudega segatud närvilisi võbinaid. Minu soovidesse suhtutakse märksa rahulikumalt, kui arvasin, sümpaatseid mehi jääb iga päevaga vähemaks.

Kolmas kuu
Saab hakkama. Anita Blond on saksa tädi, kopsikud vähemalt DD, tema kõrval ei ole Jennifer Lopez tõesti mingi tegija. Naelkumm on ajalugu, mitte tänapäev, parim õli on sünteetiline, sukasait on heaks kiidetud, sõbranna ette näidatud ja heaks kiidetud. Seelik – heaks kiidetud, sümpaatsete meeste arv läheneb 1-le. Vetsu ees suitsetavad kolleegid haihtuvad valguskiirusel peale fraasi “Poisid, tahaks pissida”. Väljend telefonijutuajamises “olen teisel tasemel” ei ole tööalane, vaid käib võrgus mängitava tulistamismängu kohta.

Kuues kuu
Kõik on omad. Vahetasin Peugeot’ 09 vastu, tase – töötab igasuguse vedelikuga, mis vähegi tuleohtlik on.
Lopezil on paks taguots – sellisega ei pressi kuhugi. Eile kottisime poistega Doomis logistikaosakonna ära – neilt kaks kasti õlut. Pärast tellisime Internetist libusid – konsulteerisin oma poisse, kuidas vahet teha, kellel on naturaalne, kellel silikoon. Hea küll kutid, lähen tõmban ühe pläru… Kuradi lõustad, mitte ühtegi normaalset nägu, vaheta või töökohta!

Aasta
Vennad. Vahetasin arvutil protsessori koos emaplaadiga, peale seda ei olnud enam probleem mängus kõik kutid ribadeks lasta. Süsadminni jõin reedel laua alla. Täna tuli mingi uus tibi, päris pandav… kena vormis pepu. Häbeneb WCsse minna ja istub internetis eitede lehekülgedel. Kuradi pipar!

No comments: