Saturday, December 13, 2008

Kuidas näeb välja üks NORMAALNE erasmuslaste reede...

Eile algas kõik maru rahulikult. Lõpp nii rahulik ei olnud.
Neljapäeval aktijoonistamise tunnis leppisime Karolinaga kokku, et teeme kindlasti midagi reede õhtul. Sest nii ikka enam edasi minna ei või!!! Ma ei käinud kolm reedet JÄRJEST väljas. Kujutate ette, et MINA passid KOLM reedet järjest toas? Ma ise ei kujutanud..

Igatahes.. Poole kaheksa paiku helistas Karolina, et ta on koos veel ühe Läti tüdruku ja ühe Brasiilia tsikiga linnas ja et nad lähevad võtavad kuskil paar drinki. Et tulgu ma kah..
Ega midagi, kiirelt diskoriided (teksad ja kampsun :P) selga ja minek.

KOHT 1
Üsna tore baar - nime ei mäleta.
Mõnus elektromuss, superlahedad teenindajad, stiilne sisekujundus.
Nagu korralikele tibidele kohane, alustasime Mojitodega. Kui kelner kuulis, et üks meist brasiillane on, hõõrus ta muiates käsi kokku, lubas meile maailma parimad kokteilid segada ja ruttas leti taha möllama.
Ja tulemus - maitse poolest õhtu parim (nagu arvata võite, ei jäänud see viimaseks :P) kokteil ja välimuselt - parim, mis ma ÜLDSE kunagi näinud olen. Esimest korda elus mul oli kahju ära juua seda :P
Kuna hinnad olid kallid ja kokteili Happy Hour läbi, liikusime edasi.

KOHT 2
Cup&Chino
Kohvibaar. Üks mõnusamaid kohti siiani Linzis. Tohutu valik erinevaid kokteile - klassikalised, jäätee-, kohvi-, jogurti- ja-ma-ei-mäleta-mis-kõik-veel kokteilid. Ühesõnaga menüü võttis silme eest kirjuks ja jäime vana hea Wieselburgeri õlle juurde.
Aga sinna tasub kindlasti tagasi minna. Hinnad olid ka täitsa okeid.
Selgus, et Jurgita (see läti tsikk) ja ta kutt plaanivad pühapäeval mäele minna, niiet kui kõik seekord plaanikohaselt läheb, saame me Karolinaga ka minna. JESS!

VAHEPEATUS - Kebabi putka.
Hull arutleu, kas minna laiali või jätkata kuskil mujal. Vahepeal helistasid mingid türgi kutid Jurgitale, et nad tulevad ka linna ja kui viitsime, võime nendega hängida. No midagi, 4 poolpurjus tsikki.. Arvata on, et jäime linna :D

KOHT 3 ja 4
Josef
Kesklinna popim pubi ja klubi. Alustasime pubi poolel mingite kahtlaste õllejookidega. Segatud sidruniga vms.. Umbes nagu D'Light.
Selleks ajaks olid meil muidugi juba kõigi nelja meeste-teemad läbi arutatud. Parajalt purjakil olla ja oli vaja lollusi tegema hakata :D
Karolina otsis oma hiigelsuurest "ridikülist" välja saksa keele õpiku :D



Selleks ajaks olid poisid ka juba kohale jõudnud aga muudkui helistasid ja väitsid et ei näe meid kuskil. Lõpuks tuli välja, et nad passivad hoopis klubi poole peal. Niiet vahetasime meiegi taaskord asukohta.
Tuli välja, et esialgsest 2st noormehest oli saanud 8. Loomulikult pärast seda, kui levisid jutud, et 4 neiut linnas ootavad :D

KOHT 5
Rox
Ootamatult lahe rokibaar peaaegu meie koduõuel (5 minti ühikast). PAKSULT rahvast täis muidugi. Ime, et me üldse sisse mahtusime. Alguses seisime MEESTE vetsu ukse juures, sest see oli ainuke koht, kus natukenegi õhku oli ja ei pidanud pidevalt 4 võõra mehe vastu hõõrduma :D Pärast avastasime ühe nurgakese tagumise ukse juures, niiet kui väga umbseks läks, saime isegi korraks õue minna.
Mul üldiselt on türgi meeste suhtes eelarvamused. Aga need tüübid olid täitsa okeid. Sõbralikud, intelligentsed ja viisakad. Džentelmenid isegi võiks öelda :D
Loomulikult tehti meile jooke välja ja natuke sai isegi tantsitud, niipalju kui see selles rahvamassis võimalik oli. Muusika oli hea. Ja inimesed.. VÄGA sõbralikud. Tutvusin nii mõnegagi :P

Lõpuks minema saime sealt mingi 4 paiku. Vantsisime Karolinaga koju. Jalad all valutasid, riided ja juuksed olid suitsuhaisust läbi imbunud (siin tohib ikka veel baarides ja muudes kohtades suitsetada) aga me olime õnnelikud.

Vägev õhtu, pole midagi öelda :P

Ja homme mäele. Juhuuuuu...

No comments: